Volg je eigen trend !

Vandaag zijn skinny jeans nog helemaal in, de volgende dag zie je iedereen met hoedjes op lopen. Als je een trend volger bent, of juist niet kan ik me voorstellen dat het vrij lastig is om dat allemaal bij te houden. Daarom vind ik dat iedereen moet aantrekken wat hij of zij zelf mooi vind en wat past bij de stijl van diegene. Als je klakkeloos een trend gaat volgen, en niet eens vind of het wel bij je past of niet heb je de kans dat je voor schut loopt in jou nieuwe hippe trend. Die dan totaal niet bij jou past.

Ik vind het trendy wanneer mensen hun eigen stijl hebben. Niet de nieuwste trends opvolgen maar zelf op zoek gaan naar speciale kleding. Bijvoorbeeld uit vintage winkels, of misschien zelf wel van de kringloop. Een kledingstuk dat bij jou past, en niet bij de trend van dat moment. Die veranderd toch constant, dus hoe wil je dat bijhouden.

Er zijn natuurlijk trends zoals bijvoorbeeld de iphone, iedereen wil dan ook steeds maar de allernieuwste hebben. Gewoon om maar de allernieuwste iphone te hebben. Persoonlijk vind ik dat echt onzin, koop een product omdat jij het mooi vind, niet omdat iedereen het heeft. Zelf ben ik wel een Apple freak, maar ik hoef niet persee de allernieuwste modellen van alle producten te hebben. Ik vind de nieuwe iphones niet eens mooi. Vooral omdat de stijl van Apple de laatste jaren zo veranderd is. Vroeger hadden zij producten die echt bijzonder waren om hun ontwerp en kleur. Kijk naar de serie witte iMacs/Macbooks die Apple niet meer produceert. Veel bijzonderder dan de serie die ze nu hebben.

Dit is ook een kwestie van smaak, ik vind dat mooi, maar een ander kan dat weer niet vinden. Dat is eigenlijk bij elke trend zo. Je kan het mooi vinden en het kopen, of het gewoon kopen omdat iedereen het heeft en het niet eens bij jezelf vind passen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s